Arbetslogistik AB startades 2006 av far och son Michael och Johan Skagerström och är ett familjeföretag. ALAB, som företaget kallas till vardags är redan en ledande aktör inom de områden där vi bedriver verksamhet. Vi är ett företag med många kompetenser och ser till möjligheterna snarare än till begränsningarna. Som vi brukar säga, “allt är möjligt!“. Vi satsar ständigt på att utbilda våra anställda och försöker i största utsträckning använda den senaste tekniken för att göra ett så bra jobb som möjligt. Vi gör mer än bara jobbet; vi gör det bra och vi finns alltid där för våra kunder!

Genom åren har vi haft äran att samarbeta med många återkommande storföretag, föreningar och privatpersoner och alla har var alltid varit nöjda. Och så ska vi fortsätta ha det! En nöjd kund är en bra kund. Kvalitet, noggrannhet och ett trevligt bemötande är A & O för oss.

Vi innehar F-skatt och är försäkrade i Trygg Hansa där vår kontakt är Alexander Varzakakos, alexander.varzakakos@trygghansa.se.

Tel. 08-506 655 45
info@arbetslogistik.se
Hökmossevägen 68
126 42 Hägersten
org. nr. 556714-5411

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael Skagerström

Michael Skagerström

Telefon: 070-887 11 00

Email: michael@arbetslogistik.se

Michael är grundare och ägare på Arbetslogistik AB – ALAB – Han kan svara på alla frågor angående företaget, dess verksamhet och vad ALAB kan göra för er.

Johan Skagerström

Johan Skagerström

Telefon: 070-787 11 40

Email: johan@arbetslogistik.se

Johan är delgrundare på Arbetslogistik AB – ALAB – och ansvarar främst för rivning och takrengöring, men även fågelsanering, kabeldragning, spårarbeten, heta arbeten, höghöjdsarbeten etc. Han innehar kemisk utbildning för bl.a. mögel och asbest.